f Technalion gaat samenwerking aan met Persoonality | Technalion

Technalion gaat samenwerking aan met Persoonality

Technalion is voor de uitvoering van het Detafee concept een samenwerkingsverband aangegaan met Persoonality uit Almelo, één van de grootste payrolling organisaties van Nederland. Volgens Jeffrey Trubendorffer van Technalion biedt de samenwerking de opdrachtgevers van Technalion een optimale verhouding tussen flexibiliteit en kostenbeheersing, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. “Het mooie van het detafee concept is, dat klanten de medewerker niet op de loonlijst hoeven te zetten en toch een medewerker tegen minimale kosten kunnen inzetten. De klant betaalt slechts de gewerkte uren, terwijl vanuit Persoonality alle HR zaken geborgd zijn. En als de klant de medewerker in dienst wil nemen, dan  kan dat op een zeer flexibele manier.”