f Technalion lanceert resource stretch applicatie | Technalion

Technalion lanceert resource stretch applicatie

Organisaties moeten in de huidige economie steeds sneller op en af schakelen voor wat betreft de resources die ingezet worden in projecten. Technalion biedt hiervoor een oplossing, door bedrijven en professionals aan elkaar te koppelen middels ons online resource stretch systeem.
Op dit online platform kunnen bedrijven op taakniveau hun opdrachten kwijt en kunnen professionals hier hun diensten op aanbieden. In plaats van tijdelijke professionals in te huren op detacheringsbasis waarbij een functieprofiel leidend is, kunnen bedrijven heel concreet het op te leveren product definiƫren aan de hand van functionele of technische specificaties. Hierdoor is er sprake van een duidelijke deliverable waar de professional (vaak op afstand) mee aan de slag kan. Op dit moment heeft Technalion een aantal bedrijven bereid gevonden om mee te werken aan een pilot en de eerste resultaten zijn ronduit positief te noemen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeffrey Trubendorffer op nummer 06-53588810.