f Kandidaten | Technalion

Kandidaten

Bemiddeld worden door een partij die niet alleen aan de belangen van de opdrachtgever denkt, maar ook vooral aan jouw belangen? Dan ben je bij Technalion aan het juiste adres! Technalion geeft je persoonlijke aandacht, denkt met je mee en adviseert je over de volgende stap in je carrière. Bij Technalion wordt er een realistisch beeld geschetst van de organisatie en functie waar het om gaat, word je uitstekend voorbereid op het sollicitatiegesprek, én, nadat je begonnen bent bij de opdrachtgever, word je begeleid door een team van experts.

Onze werkwijze is als volgt:

  • Er vindt een intakegesprek plaats op locatie bij jou in de buurt of op één van de Technalion kantoren. Insteek van het gesprek is om je beter te leren kennen, door jouw competenties en kennis vast te stellen en te kijken naar jouw ambities.
  • Op basis van jouw hard- en softskills en ambitie gaat de Technalion consultant op zoek naar een passende functie bij jou in de buurt.
  • Als er een geschikte functie beschikbaar is, dan wordt er een realistisch beeld geschetst van de functie en de organisatie, waarna jij beslist of je voorgesteld wilt worden.
  • Er volgen één of meerdere gesprekken bij jouw potentiële nieuwe werkgever, waarbij de Technalion consultant aanwezig zal zijn om je te helpen.
  • Zodra jij en jouw nieuwe werkgever allebei overtuigd zijn van de match en je gaat beginnen, word je het eerste half jaar begeleid door de fieldmanager van Technalion. Hierbij staat jouw ontwikkeling op competentiegebied centraal. Tevens bestaat er de mogelijkheid (in overleg met je nieuwe werkgever), om opleidingen te volgen bij speciaal door Technalion geselecteerde opleidingspartners.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.