menu

Technalion Talent Tracker

Bij Technalion helpen we jou niet alleen aan een baan maar denken we met je mee over jouw carrière. Door aandacht te besteden aan wie jij bent, waar jij goed in bent, wat je ambities zijn en wat jij verwacht van een baan en werkgever treden wij op als sparringpartner in het vormgeven van jouw loopbaan. Dit doen wij in principe voor iedereen die via ons een nieuwe baan zoekt en dat mag je ook verwachten van een goede personeelsbemiddelaar. Wat onze service echter uniek maak is dat wij ook de mogelijkheid bieden om jou intensiever te begeleiden en te ondersteunen in de zoektocht naar de perfecte volgende stap. In onze jarenlange ervaring hebben wij namelijk gemerkt dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien of onzeker zijn in het maken van carrière beslissingen. Dit komt vaak voor bij mensen die net klaar zijn met hun opleiding of wanneer mensen een carrièreswitch overwegen. Ons eigen ontwikkelde “talent tracker” traject biedt hierin een uitkomst. 

Als talent in ons talent tracker traject sta jij als persoon centraal. En de naam zegt het al; je gaat bij ons een traject aan. Dit houdt in dat wij niet alleen op zoek gaan naar een baan die zo goed mogelijk bij jouw wensen en kwaliteiten aansluit maar dat wij in het hele traject een actieve rol spelen. Zo helpen we jou bij het ontdekken van je kwaliteiten en ambities, ondersteunen we bij het solliciteren en de onderhandeling, en coachen we jou tijdens de inwerkperiode (desgewenst ook langer). In de praktijk houdt dit in dat we regelmatig contact hebben en je adviseren over hoe jij jezelf zowel vakinhoudelijk als persoonlijk kunt ontwikkelen. Doordat wij veel ervaringen hebben in het veld, met veel werkgevers samenwerken en veel kennis hebben over scholingsmogelijkheden kunnen wij jou altijd verder helpen naar de volgende stap. 

Een van de methodes die wij gebruiken om jou als talent verder te laten ontwikkelen en succesvolle invulling van je nieuwe baan bevorderen is middels ons online 360 graden feedback systeem. Deze tool zetten wij vaak in om te kijken in hoeverre je bepaalde competenties hebt ontwikkeld en waar nog ruimte ligt voor verbetering. Uniek aan deze methode is dat we meerdere mensen vragen om jouw kwaliteiten te beoordelen. Door zelfevaluatie en de evaluatie door een collega en leidinggevende krijgen we namelijk een 360 graden beeld van de huidige situatie en het verbeterpotentieel. Samen kijken we vervolgens verder naar welke vervolgstappen we kunnen zetten en stellen we een plan op om jouw doelen te realiseren. 

Wil jij ook de voordelen ervaren van ons Talent Tracker traject? Neem dan contact met ons op zodat we jou precies kunnen vertellen wat we voor je kunnen betekenen. 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial