f Testimonials - Werknemers | Technalion

Testimonials – Werknemers

Werknemers aan het woord

“Ik ben door Technalion benaderd, nadat zij, voor een vacature voor een van hun relaties, mijn profiel op Linked-In gelezen hadden. Er is op een prettige wijze door Jeffrey zowel via Email als telefonisch contact hierover geweest. Voordat ik op gesprek ging bij de relatie heb ik nog een kennismakingsgesprek bij Technalion (Jeffrey) gevoerd. Hierbij werd ik enthousiast en met kennis van zaken ontvangen. De “klik” tussen Technalion / Jeffrey en mijzelf was aanwezig. Ik had een goed gevoel over de mogelijkheden van Technalion om voor mij nieuwe carrière-mogelijkheden te vinden.

Na het gesprek bij de relatie ben ik door Technalion gebeld om te weten hoe het gesprek gegaan was en wat mijn bevindingen waren.
Technalion heeft mij daarna regelmatig telefonisch op de hoogte gehouden van de stand van zaken met de vacature.

Ik heb de betrokkenheid van Technalion, zowel van Jeffrey als Gerko, erg gewaardeerd. Het is prettig als je regelmatig en goed op de hoogte wordt gehouden over de stand van zaken.  Ik ben door Technalion op een vakkundige, enthousiaste en prettige wijze bemiddeld en heb in een zeer korte periode bij hun relatie een baan gevonden.

Ik heb mijn dank daarom omgezet in een heerlijke taart voor de medewerkers bij Technalion.

Ik kan Technalion sterk aanbevelen als je op zoek bent naar een personele dienstverlener.

Sterke punten: vakkundig, enthousiast, goed informeren en op de hoogte houden.”

– Herman van den Belt – Executive Search

_____________________________________________________________________________________

” Ik ben nu 3 maanden in dienst bij Technalion en dat bevalt me zeer goed. Ik ben door Technalion benaderd naar aanleiding van mijn CV die ik op een job board had gezet. De vacature waarmee zij kwamen paste erg goed bij mij.

De dienstverlening van Technalion ervaar ik als zeer positief. Heel persoonlijk, makkelijk bereikbaar en vrijwel altijd direct reactie op je vragen.

Wat ik ook erg prettig vind is dat Technalion niet alleen binnen de standaard kantoor uren bereikbaar is.”

– Brend van Deurzen – Gedetacheerd via Technalion

_____________________________________________________________________________________

“Ik ben Wim Fokker, ben opgeleid als constructeur in de fijnmechanische techniek en later doorgegroeid naar projectleider WTB.

Via Linked-In ben ik in contact gekomen met Technalion. In mijn profiel had ik aangegeven dat ik werkzoekend was en Technalion heeft vervolgens het contact gezocht. In eerste instantie heb ik aangegeven dat ik een aantal mogelijkheden had bij verschillende bedrijven en even geen behoefte had aan nog meer mogelijkheden.

Nadat een paar mogelijkheden wegvielen hebben we opnieuw contact gehad en kon ik op gesprek als projectleider bij een ingenieursbureau. Later ben ik bij dit ingenieursbureau voor een half jaar gedetacheerd geweest via Technalion en vervolgens daar in dienst gegaan.

Technalion heeft een zeer prettige persoonlijke aanpak en met regelmaat heeft Technalion tijdens de detacheringsperiode contact met mij gezocht om door te nemen hoe de werkzaamheden en het bedrijf mij bevielen. Tussentijds hebben we een gesprek gehouden met de opdrachtgever om de afgelopen periode te evalueren. Technalion voert de gesprekken op basis van gelijkwaardigheid, dus zonder dat ik mij voelde als iemand die gedetacheerd wordt waar zoveel mogelijk facturabele uren gemaakt moesten worden. Er wordt door Technalion meegedacht over welke werkzaamheden passend zijn en welk leertraject bij mij past.”

– Wim Fokker – Gedetacheerd via Technalion, nu in dienst van opdrachtgever

_____________________________________________________________________________________

 

“Najaar 2012 plaatste ik mijn CV online op Nationale vacaturebank.nl, dit resulteerde in vele telefoontjes van werving en selectiebureaus. Een concrete vacature bleef echter uit, maar ik vroeg overal mijn gegevens in portefeuille te houden. Van de meeste bureaus hoorde ik daarna niets meer. In tegenstelling tot Technalion. Een concrete vacature was niet beschikbaar, maar om de 2 weken was er contact met Jeffrey Trubendorffer van Technalion. Dit contact kenmerkte zich door een open houding, intensief maar niet opdringerig.

Na 3 maanden kwam er een vacature bij GE-Energy in Rheden in beeld. Technalion heeft het traject van bemiddeling op zich genomen en zo werden de afspraken geregeld. Er zijn een 3 tal gesprekken gevoerd. Het vooronderzoek was goed, want zowel het bedrijf als ikzelf waren direct enthousiast. Uiteindelijk ben ik in dienst bij GE-energy getreden en heb het goed naar mijn zin.

Als er een minpunt valt op te merken is dat Technalion teveel ontzorgd heeft, hierdoor is uiteindelijk de onderhandeling m.b.t. de arbeidsvoorwaarden niet rechtstreeks met GE- energy gevoerd, wat voor onduidelijkheid heeft gezorgd.”

-Marco Middelburg- Executive Search

_____________________________________________________________________________________