f Vacature Details | Technalion

Vacature Details

Details van vacature: Schoolverlaters HBO electronica / energietechniek / elektrotechniek
Functie: Schoolverlaters HBO electronica / energietechniek / elektrotechniek
Provincie: Gelderland
Vakgebied: Elektrotechniek
Uren: Fulltime
Opleidingsniveau: HBO
Gewenste Ervaring: Starter
Omschrijving:
Als jij voor één van de wereldleiders op het gebied van testen, inspectie en certificering wil werken en dit graag in een klein team doet met alle technische benodigdheden (onder andere een zeer uitgebreidt laboratorium) en je ziet jezelf graag verder ontwikkelen ..... dan is dit misschien de uitdagende omgeving waarin jij jouw inspiratie/passie en kundigheden kwijt kan.
Werkzaamheden:
Onder een goede begeleiding en met veel aandacht zal jij je divers bezig gaan houden met jouw eigen ontwikkeling door het;

• Opbouwen van meetopstellingen;
• Uitvoeren van energie prestatiemetingen en/of
veiligheidstesten;
• Controleren en interpreteren van meetgegevens in
overleg met de Projectmanager en collega's;
• Verwerken van de meetgegevens in een rapportage;
• Rapporteren van onderkende onvolkomenheden in
apparatuur, procedures en/of systemen;
• Actualiseren van de eigen kennis met betrekking tot
regelgeving en de van toepassing zijnde normen;
• Interpreteren van eisen en meetmethoden en zo nodig
verbeteren.
Profielschets:
Wanneer jij jezelf herkent als zeer geinteresseerd in de electronica/elektrotechnie/energietechniek en hiermee jouw carriere wil opbouwen richting Sr. Test Engineer of Sr. Projectmanager/leider?

En heb je net je HBO diploma richting Electronica / Elektrotechniek of Energietechniek met succes behaald of heb je al een HBO diploma en inmiddels maximaal 3 jaar werkervaring in deze vakgebieden?

Dan ben jij mogelijk de juiste nieuwe medewerker die in een klein team snel met de diverse werkzaamheden van dit fantastische beroep als Test Engineer zich mee kan verrijken.
Arbeidsvoorwaarden:
Hun mensen zijn hun belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in de arbeidsvoorwaarden (basis salaris afhankelijk van ervaring en kennis tussen de €2400-€4800), in de aandacht die ze hebben voor medewerkers wanneer het gaat om de verhouding tussen werk en privé en in de manier waarop ze omgaan met opleiding en scholing.

De maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen ze daarin heel serieus. Ze werken met z’n allen hard om de wereld elke dag duurzamer en veiliger te maken. En omdat zij continu inspelen op veranderingen in de markt, werk je binnen een organisatie die heel dynamisch is en waar je alle ruimte hebt om steeds alles uit jezelf te halen.

Voor meer informatie neem contact op met Jeffrey Trubendorffer op 06-53588810, hij staat klaar om jou meer te vertellen over deze uitdagende groei positie.

 

Interesse in deze vacature? Solliciteer nu!