menu

Detavast

Detavast is een constructie die in veel opzichten gelijk is aan detachering. Het belangrijkste verschil is echter dat in een deta-vast overeenkomst is vastgelegd dat de werknemer na een succesvolle inwerkperiode door de opdrachtgever in dienst wordt genomen. Om dit succesvol te laten verlopen zorgen wij voorafgaand aan de detachering voor een grondig werving en selectie traject. Uiteraard doen wij dit op onze eigen Technalion manier waarbij we veel aandacht hebben voor de mensen achter een bedrijf en CV. En ook na de plaatsing van de gedetacheerde laten wij onze kwaliteiten gelden. Wij zorgen er namelijk voor dat mensen zich kunnen ontwikkelen tot talenten middels coaching en waar nodig zorgen wij ook voor bijscholing. Op deze manier creëren wij een win-win situatie voor beide partijen: de werkgever heeft de kans om met relatief weinig risico nieuw personeel aan zich te binden en het talent kan zich ontwikkelen met uitzicht op een vaste aanstelling. 

De voordelen voor jou als werkgever
Een van de belangrijkste voordelen van een detavast constructie voor jou als opdrachtgever is dat je ruim de tijd hebt om te beoordelen of de nieuwe werknemer aansluit bij jouw verwachtingen. Jij loopt in deze periode geen risico want de gedetacheerde gaat in de eerste instantie met ons als detacheringsbureau een dienstverband aan. Dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor o.a. loonbetaling en ook vervanging regelen in geval van ziekte of wanneer er geen match blijkt te zijn. In combinatie met het kosteloos uitvoeren van de werving en selectie werkzaamheden is een detavast constructie een interessante methode om personeel aan te trekken. Wil je meer weten over of de mogelijkheden van detavast en wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze consultants vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

De voordelen voor jou als talent
Met uitzicht op een vaste baan is een detavast constructie een mooie manier om je loopbaan bij een werkgever te beginnen. De verlengde inwerkperiode zetten we namelijk in om in jouw voordeel te werken. Jij hebt immers langer de mogelijkheid om te beslissen of dit jouw ideale baan is terwijl je tegelijkertijd werkt aan het ontwikkelen van je talenten en kennis. Dit laatste doe je samen met jouw eigen Technalion consultant die ook tijdens je inwerkperiode contact met jou heeft om te sparren, bij te sturen en je te faciliteren in eventuele bijscholing. Zo maximaliseren wij voor jou de kans op een succesvolle plaatsing bij de werkgever en laten we jouw talenten tot goed mogelijk tot zijn recht komen. 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial