menu

Traineeships

Ga snel naar: Traineeship Softwareontwikkelaar | Traineeship Test Professional

Het doel van een traineeship is om gemotiveerde “high potentials” op te leiden en te laten ontwikkelen tot top talenten in een organisatie. Dit betekent dan ook dat een traineeship geen normaal dienstverband is doordat in de werkzaamheden veel meer aandacht is voor het volgen van opleidingen, cursussen en (persoonlijke) ontwikkeling. Door de intensieve combinatie van werken, leren en het continu op zoek gaan om het beste uit jezelf te halen is een traineeship de perfecte manier om je carrière een vliegende start te geven. Om dit te laten slagen is het alleen wel belangrijk dat alle spreekwoordelijke puzzelstukjes goed in elkaar passen. Als personele bemiddelaar komen wij hier in beeld. Wij hebben ons in de afgelopen jaren namelijk niet alleen gespecialiseerd in het vinden van de juiste match tussen trainee en traineeship maar hebben ons ook laten gelden als waardevolle partner in talentontwikkeling. 

De voordelen voor jou als werkgever
Trainees zijn over het algemeen erg gemotiveerd en beschikken over de capaciteiten om zich te ontwikkelen tot een van de beste werknemers in een organisatie. Het kost tijd en energie om dit te realiseren maar het resultaat is het vaak meer dan waard. En met een Technalion consultant die met jou meedenkt en een deel van de werkzaamheden overneemt is de kans op een succesverhaal erg groot. Wij weten namelijk als geen ander hoe we het juiste talent moeten plaatsen en hoe we hem of haar kunnen laten doorontwikkelen tot de high potential die het verschil kan maken. Onze persoonlijke begeleiding en continue kritische blik op de ontwikkeling van kennis en persoonlijke vaardigheden van de trainee zijn de succesfactoren die wij toevoegen in de mix. 

De voordelen voor jou als trainee
Het volgen van een traineeship is de uitgelezen kans om veel werkervaring op te doen en je tegelijkertijd zowel vakinhoudelijk als persoonlijk snel te ontwikkelen. Tijdens een traineeship wordt je namelijk in veel gevallen op verschillende projecten en/of functies geplaatst en is er veel aandacht voor scholing en ontwikkeling van je talenten en vaardigheden. Het wordt dan ook van je verwacht dat je continu tijd en energie besteed aan het beste uit jezelf te halen. Dit vraagt veel van je maar gelukkig sta je er niet alleen voor. Als trainee wordt je namelijk zowel intern als door ons begeleidt in het hele traject. Als tussenpersoon zorgen wij er niet alleen voor dat jij een traineeship aangeboden krijgt dat zo goed mogelijk past bij jouw kwaliteiten en ambities maar dat jij je daar ook tot je volle potentieel kunt ontwikkelen. In de periode dat jij als trainee werkzaam bent hebben we namelijk veel contact. Als coach kijken we met jou mee over hoe jij jezelf verder kan ontwikkelen, stellen we samen doelstellingen en een plan op, faciliteren wij in de mogelijkheden om je doelen te bereiken en monitoren wij jouw voortgang. Persoonlijk, met oog voor jouw talenten en ambities en altijd eerlijk; zó zijn wij jouw springplank naar een fantastische carrière. 

Wil je meer weten over wat jij van een trainee of traineeship kan verwachten? Of ben je benieuwd naar hoe we voor jou de juiste match kunnen vinden? Neem dan contact op met een van onze consultants; zij plannen graag een persoonlijk gesprek met jou in waarin al jouw vragen beantwoorden. 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial