menu

ZZP Bemiddeling

Het inzetten van een freelancer kan de perfecte uitkomst bieden voor het laten uitvoeren van specialistisch-, projectmatig- en/of spoedwerk. Freelancers zijn namelijk over het algemeen erg flexibel en bieden vooraf duidelijke informatie over wat jij kunt verwachten tegen welke kosten. Bij Technalion werken we daarom ook graag met zzp’ers en hebben we in de jaren een vertrouwd netwerk opgebouwd. Dit heeft als voordeel dat we in veel gevallen snel de juiste en betrouwbare match hebben gevonden voor jouw project. 

De voordelen voor jou als werkgever
Wanneer je eenmaal hebt besloten om een freelancer in te zetten om bepaalde werkzaamheden uit te voeren kom je in een nieuwe wereld terecht. Het vinden van een geschikte freelancer is namelijk een heel ander vakgebied dan het vinden van een nieuwe werknemer. Flexibiliteit, betrouwbaarheid, kennis van zaken, ervaring en goede referenties zijn allemaal zaken die meewegen in de beslissing of je iemand de werkzaamheden toevertrouwd. De zzp’ers die tot de exclusieve “pool” van vertrouwde partners van Technalion behoren beschikken allemaal over deze kenmerken en zijn daardoor altijd een slimme keuze.

De voordelen voor jou als zzp’er
Als zelfstandige moet je overal zelf voor zorgen en dus ook voor het binnenhalen van nieuwe klanten. Dit vraagt niet alleen de nodige tijd maar ook enige vaardigheden in het doen van acquisitie. Geen wonder dat veel zelfstandigen een bemiddelingsbureau inschakelen om hen te helpen bij het vinden van nieuwe projecten. Het voordeel dat wij kunnen bieden is dat wij een groot netwerk hebben en je daardoor in contact kunnen brengen met partijen die in de eerste instantie nog niet hadden gedacht aan de inzet van een zzp’er. Wil jij behoren tot onze “pool” van freelancers waar we op kunnen bouwen en vertrouwen? We horen graag hoe jij ons bestaande netwerk kunt verrijken en kijken er naar uit je te ontmoeten. 

Meer weten over onze dienst die zzp’ers en bedrijven bij elkaar brengt? Neem dan contact met ons op.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial