menu

(Project)Detachering

Het tijdelijk vervullen van een functie die vraagt om specifieke kennis en ervaring is vaak een flinke uitdaging. Een kandidaat kan namelijk op zijn of haar CV een perfecte match lijken maar wanneer hij of zij niet over de skills beschikt om snel mee te werken op het niveau van de afdeling zal de samenwerking niet succesvol zijn. Het vinden van een een juiste match hangt daarom van veel factoren af en vraagt om goede kennis van de functie en het bedrijf. Als personele dienstverlener met aandacht voor de persoon achter het CV zijn wij specialist geworden in het vinden van de juiste man of vrouw voor jouw personele vraagstuk. En als de ogenschijnlijk perfecte kandidaat niet lijkt te bestaan dan creëren we hem of haar middels de juiste bijscholing en begeleiding. Wij zetten namelijk graag dat stapje extra om tot de best mogelijke oplossing te komen. 

De voordelen voor jou als werkgever
Voor werkgevers biedt detachering veel voordelen. Een gedetacheerde kan namelijk snel een tijdelijke functie invullen zonder dat je iemand in dienst hoeft te nemen. Een gedetacheerde is namelijk bij ons in dienst en daardoor hoef jij je geen zorgen te maken over werkgeversrisico’s zoals bijvoorbeeld doorbetaling bij ziekte. Daarbij hebben gedetacheerden in de meeste gevallen al veel ervaring opgedaan bij andere bedrijven waardoor zij zich snel kunnen aanpassen en scherp zijn op mogelijkheden om te innoveren. Tel daarbij op dat een gedetacheerde flexibel in te zetten is en je hebt de succesformule voor de tijdelijke invulling van een functie die zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak veel van een werknemer vraagt. Benieuwd naar hoe wij voor jou snel de juiste persoon voor de positie kunnen vinden? Onze consultants vertellen je graag meer over wat wij voor jou kunnen betekenen. 

De voordelen voor jou als gedetacheerde
Niet iedereen is geschikt, of vind het leuk, om als gedetacheerde aan de slag te gaan. Je moet namelijk flexibel zijn, je snel kunnen aanpassen en je kunt in een relatief korte periode meerdere keren van baan wisselen. Dit maakt het echter ook uitdagend en een perfecte methode om veel werkervaring op te doen. Het voordeel ten opzichte van dezelfde werkzaamheden uitvoeren als ZZP’er is dat je als gedetacheerde bij ons in dienst bent. Wij zorgen er daarom niet alleen voor dat jij voorzien bent van werk maar ook dat je doorbetaald wordt als je ziek bent, vakantiedagen opneemt of wanneer je even geen project hebt. Daarbij helpen wij je ook bij je doorontwikkeling op zowel het persoonlijke als vakinhoudelijke vlak en zijn we de schakel tussen jou en je tijdelijke opdrachtgever. Wil je meer weten over werken als gedetacheerde via Technalion? Laten we dan snel kennismaken zodat we jou verder kunnen helpen in je volgende stap. 

Onze consultants vertellen je graag meer over detachering in een persoonlijk gesprek.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial