menu

Onze werkwijze

Als eigenwijze personele dienstverlener hebben wij onze eigen methodiek ontwikkeld om iedere keer weer een succesvolle match te creëren tussen opdrachtgever en talent. Persoonlijke aandacht staat daarbij altijd voorop. Wij schuiven namelijk geen CV’s maar zorgen dat de juiste mensen met elkaar in contact komen om zo samen het potentieel van beide partijen te versterken. Hoe wij dit realiseren en wat dit betekent voor onze klanten en talenten is altijd uniek doordat ons werk mensenwerk is. Onze Technalion manier van werken is daarom moeilijk te vangen in een platte beschrijving van onze werkwijze. Ieder traject doorloopt echter wel ongeveer gelijke fases en deze hebben wij hier onder voor je uitgeschreven. 

Inventarisatie
Ieder project, of het nu gaat om het vinden van een nieuwe baan of het vervullen van een positie, beginnen we met een grondige inventarisatie. Als opdrachtgever of talent maak je in deze fase kennis met jouw eigen Technalion consultant die de eisen, wensen en toekomstplannen komt bespreken. Op basis van deze inventarisatie maken wij een plan om jouw doel(en) te realiseren. Tot de mogelijkheden behoren: traineeships, (project)detachering, detavast, werving en selectie, zzp bemiddeling en carrière ontwikkeling middels ons Technalion Talent Tracker traject. 

Het vinden van een match
Wanneer wij een goed beeld hebben van jou als organisatie of talent gaan we aan de slag om jou te matchen met de juiste mensen. Dit betekent dat wij actief naar de missende partij op zoek gaan om jullie aan elkaar voor te kunnen stellen. Op basis van het door ons geschetste profiel maken wij een selectie van talenten of job opportunities die we aan je voorleggen. Vervolgens spelen wij een actieve rol in het ontdekken van eigenschappen en mogelijkheden voor beide partijen die voor een succesvolle plaatsing kunnen zorgen. Dit betekent onder andere dat wij talenten helpen met het onderbouwen van een schriftelijke motivatie, klaarstomen voor een sollicitatiegesprek en realistisch meedenken over de carrière mogelijkheden. Opdrachtgevers kunnen van ons verwachten dat zij gekwalificeerde talenten gepresenteerd krijgen die zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak matchen bij de organisatie en de te vervullen positie.

Succesvolle plaatsing
Als tussenpartij die jouw belangen behartigt nemen wij onder andere actief deel aan het soepel verlopen van de onderhandelingen en het maken van beslissingen. Het doel is altijd om voor beide partijen een win-win situatie te realiseren op zowel de korte als lange termijn. Ook na de succesvolle plaatsing blijven wij daarom graag betrokken. In het eerste jaar nemen wij dan ook regelmatig contact op om de voortgang te bespreken en waar nodig bij te sturen. Met aandacht voor zowel persoonlijke als vakinhoudelijke ontwikkeling zorgen wij er voor dat mensen zich in dit jaar kunnen ontwikkelen tot talenten. Ons bewezen trackrecord laat zien dat deze methode haar vruchten afwerpt: in veruit de meeste gevallen wordt de samenwerking na een jaar, of de vooraf afgesproken proefperiode, succesvol voortgezet. 

Ben jij benieuwd naar wat we voor jou kunnen realiseren? Of wil je meer weten over hoe wij jou verder kunnen helpen in je carrière? Neem dan contact met ons op zodat wij je meer kunnen vertellen hoe een op maat gemaakt traject er voor jou uit kan zien. 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial