menu

Voor talenten

Het uitstippelen van een carrière is voor veel mensen een lastige opgave. Een fijne werkplek is namelijk van veel zaken afhankelijk en de factoren die jij belangrijk vindt kunnen per levensfase veranderen. Het is daarom belangrijk dat je voor jezelf duidelijk hebt waar je goed in bent, wat je zoekt in een baan en werkgever en welke toekomstplannen je wilt realiseren. Op deze manier vergroot je namelijk de kans dat je straks een succesvolle stap maakt in je carrièrepad en voorkom je dat je kostbare tijd verspilt. Wij bij Technalion begrijpen dat dit echter gemakkelijker klinkt dan dat het is. Wij helpen je daarom graag bij het richting geven aan jouw carrière en denken met je mee over jouw talenten en mogelijkheden. Dit doen wij standaard voor ieder talent maar we kunnen je ook intensiever begeleiden in ons talent tracker traject. 

Als personele bemiddelaar in de technische sector weten wij als geen ander wat er speelt in deze markt. Wij zien waar de mogelijkheden liggen en kunnen jou een realistisch beeld schetsen van wat jij kan en mag verwachten van een baan en werkgever. Je talenten en ambities staan hierin centraal en wij denken graag met je mee over hoe je deze optimaal tot zijn recht kunt laten komen. Hierbij kijken we overigens niet alleen naar je vakinhoudelijke kennis maar ook naar wie jij als persoon bent en waar jij je nog in kunt ontwikkelen. Dit kan daarom ook betekenen dat wij je helpen in om- of bijscholing wanneer dit nodig is om jouw doelen te realiseren. De persoonlijke aandacht die wij in jou als talent steken is dan ook hetgeen ons onderscheid van een reguliere personele bemiddelaar. Wij helpen jou namelijk niet alleen verder aan een baan maar geven je een boost in je carrière waar je nog jarenlang plezier van zult ervaren.

Wat jij kunt verwachten van Technalion:

  • Een betrokken partner die je meehelpt in je carrièrekeuzes
  • Persoonlijke aandacht en een eerlijke kijk op wat je mag verwachten
  • Een groot netwerk van gerenommeerde bedrijven die we aan jouw kwaliteiten kunnen matchen
  • Discretie in ons contact naar jou en de potentiële nieuwe werkgever
  • Begeleiding in de sollicitatieprocedure en inwerkperiode

Ben jij benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen doorspreken. Of oriënteer je eerst verder over wat het betekent om als gedetacheerde, detavast werknemer, trainee of zzp’er door ons te worden geholpen in je carrière.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial