menu

Over Technalion

Zwart-op-wit is Technalion een full-service personele dienstverlener die mensen in de technische sector aan elkaar verbindt. Ons kantoor is gevestigd in Zetten en wij matchen overheidsinstanties en gerenommeerde bedrijven in heel Nederland met talenten. In de praktijk zijn wij echter zo veel meer dan dat. Wij zijn Technalion namelijk gestart vanuit de passie om mensen tot hun volle potentie te laten ontwikkelen en om bedrijven en talenten verder te laten groeien. Het verder kijken dan een functieprofiel of CV en talent te vinden in onverwachte hoeken is voor ons iedere keer weer de uitdaging die ons werk leuk maakt. Doordat wij veel persoonlijke aandacht steken in onze talenten en opdrachtgevers kunnen wij ook trots beloven dat wij vrijwel iedere uitdaging succesvol af kunnen ronden. Dit maakt ons werk dan ook erg dankbaar: we helpen namelijk iedere keer weer iemand een stukje verder in zijn of haar carrière en dat is waar we het voor doen!

Als personele bemiddelaar onderscheiden we ons van onze concullega’s door een persoonlijke en betrokken insteek. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen die met ons samenwerkt het gevoel heeft dat zijn of haar belangen optimaal worden behartigt. Het komt daarom ook geregeld voor dat wij buiten reguliere werktijden contact hebben met onze klanten en talenten en dat we jarenlange samenwerkingen aangaan. Persoonlijk contact, een transparante werkwijze en betrokkenheid van inventarisatie tot succesvolle plaatsing is daarom bij ons de maatstaf. 

Technalion is werkzaam in de volgende vakgebieden:

Wij leveren personeel aan in verschillende dienstverbanden:

Ook biedt Technalion carrière ontwikkeling aan middels ons eigen ontwikkelde Technalion Talent Tracker traject.

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze consultants staan iedere dag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.  Neem hier gemakkelijk contact met ons op. 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial