menu

Werving en Selectie

Wanneer een nieuw personeel aangetrokken moet worden is dat vaak positief nieuws. Als de zaken goed lopen is er namelijk ruimte om de capaciteit op de schroeven en daar heb je in de meeste gevallen nieuwe mensen voor nodig. Het is daarbij ook een uitgelezen kans om de organisatie een nieuwe impuls te geven; een nieuw gezicht kan immers veel teweeg brengen. Misschien kan hij of zij de organisatie verder helpen bij het aanboren van die nieuwe markt; heeft zij een heel innovatief idee om de processen te optimaliseren of wellicht ontwikkelt hij dat ontbrekende element in het prototype dat al tijden onbruikbaar leek. Wanneer je de juiste mensen op de juiste plek zet kunnen er fantastische dingen gebeuren! Het plan staat daarom vast; jij gaat een nieuw talent aannemen. Maar hoe vind je dat talent? En hoe ga je zorgen dat de zoektocht niet te veel tijd in beslag neemt?

Om tijd te besparen en de succeskansen voor het vinden van de juiste match te vergroten besteden veel bedrijven de werving en selectie activiteiten uit. Als specialist in werving en selectie weten wij dan ook als geen ander hoe waardevol een betrouwbare en succesvolle partner is voor het aanleveren van het juiste personeel. Het selecteren van talenten is namelijk mensenwerk en dat doe je vóór en mét mensen. Daarom staat bij ons een persoonlijke aanpak altijd voorop; wij willen weten voor wie wij werken en naar wat voor mensen jij op zoek bent. Door onze aanpak, mensenkennis, jarenlange ervaring en talent om altijd de juiste mensen op de juiste plek te krijgen hebben wij al talloze bedrijven en talenten aan elkaar weten te koppelen. Daar worden niet alleen onze opdrachtgevers en talenten blij van maar wij van Technalion zelf ook! 

Technalion kan zowel de werving als selectie uitvoeren. Dit houdt onder andere in:

  • Het schrijven en plaatsen van een vacature
  • CV’s en motivatiebrieven screenen
  • Selectie maken van geschikte kandidaten 
  • Kandidaten informeren over de sollicitatie procedure
  • Referenties controleren en online screenen
  • Informeren over mogelijkheden m.b.t. assessments
  • Sollicitatierondes uitvoeren/bijwonen
  • Advies uitbrengen over de geschiktheid van een kandidaat

Ben jij als talent op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging en wil jij dat we jouw profiel als eerste meenemen in onze zoektocht? Neem dan contact met ons op zodat we jouw CV, kwaliteiten en persoonlijke doelen kunnen matchen met een passende job. 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial