menu

Voor opdrachtgevers

Met Technalion als partner in het aanleveren van gekwalificeerd technisch personeel ben je gegarandeerd van een passende oplossing voor ieder personeelsvraag. Of het nu gaat om het invullen van een tijdelijke of structurele functie; wij zorgen voor de best mogelijke man of vrouw voor het project of de vacature. Het is namelijk onze missie om altijd op zoek te gaan naar de win-win situatie voor zowel onze opdrachtgevers als talenten. Op deze manier zorgen we er niet alleen voor dat jij snel over gekwalificeerd personeel beschikt dat comfortabel op niveau meewerkt, maar ook voor een soepele verdere ontwikkeling van het bedrijf. Dit streven onderscheidt ons dan ook van andere personele dienstverleners. In onze optiek leveren wij namelijk geen personeel maar zorgen wij ervoor dat mensen elkaar op de juiste plek en tijd treffen om elkaar verder te laten ontwikkelen. Dit vraagt dan ook om een persoonlijke aanpak waarbij we verder kijken dan de karakteristieken van een opdrachtgever en harde criteria van een potentieel geschikte kandidaat. 

Het voordeel van onze aanpak is dat wij niet alleen op korte termijn een positie succesvol kunnen vervullen, maar dat onze matches voor beide partijen ook op de lange termijn zijn vruchten afwerpen. Onze consultants zijn er dan ook in getraind om goed te luisteren en verder te kijken dan een functiebeschrijving of een CV. Dit betekent dan ook dat wij investeren in het leren kennen van onze klanten en dat wij ons laten gelden als een betrokken partner. Bij ons krijg je daarom geen accountmanager als tussenpersoon maar werk je altijd rechtstreeks via uw eigen vertrouwde consultant. Deze aandacht vinden wij belangrijk en daar vertellen wij jou graag meer over in een persoonlijk gesprek. 

De voordelen van Technalion:

  • Jarenlange kennis en ervaring in het werven en selecteren van technisch personeel
  • Persoonlijke aandacht; ook buiten kantoortijden als het nodig is
  • Een bewezen trackrecord en uitgebreid netwerk van gekwalificeerde technici 
  • Bevlogen een eerlijke consultants die naar de best passende oplossing voor nu én in de toekomst gaan; wij zijn alles behalve “CV schuivers”
  • Het “Technalion Talent Tracker” traject waarin we zoekende en geplaatste talenten ondersteunen in het ontwikkelen van hun carrière

 

De diensten van Technalion:

Ben jij op zoek naar gekwalificeerde professionals op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek / electronica, industriële automatisering of ICT? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial