menu

Herman van den Belt

Executive Search

Ik ben door Technalion benaderd, nadat zij, voor een vacature voor een van hun relaties, mijn profiel op Linked-In gelezen hadden. Er is op een prettige wijze door Jeffrey zowel via Email als telefonisch contact hierover geweest. Voordat ik op gesprek ging bij de relatie heb ik nog een kennismakingsgesprek bij Technalion (Jeffrey) gevoerd. Hierbij werd ik enthousiast en met kennis van zaken ontvangen. De “klik” tussen Technalion / Jeffrey en mijzelf was aanwezig. Ik had een goed gevoel over de mogelijkheden van Technalion om voor mij nieuwe carrièremogelijkheden te vinden.

Na het gesprek bij de relatie ben ik door Technalion gebeld om te weten hoe het gesprek gegaan was en wat mijn bevindingen waren. Technalion heeft mij daarna regelmatig telefonisch op de hoogte gehouden van de stand van zaken met betrekking tot de vacature.

Ik heb de betrokkenheid van Technalion, zowel van Jeffrey als Gerko, erg gewaardeerd. Het is prettig als je regelmatig en goed op de hoogte wordt gehouden over de stand van zaken. Ik ben door Technalion op een vakkundige, enthousiaste en prettige wijze bemiddeld en heb in een zeer korte periode bij hun relatie een baan gevonden.

Ik heb mijn dank daarom omgezet in een heerlijke taart voor de medewerkers bij Technalion.

Ik kan Technalion sterk aanbevelen als je op zoek bent naar een personele dienstverlener.

Sterke punten: vakkundig, enthousiast, goed informeren en op de hoogte houden.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial