menu

Marco Middelburg

GE-energy

Najaar 2012 plaatste ik mijn cv online op NationaleVacaturebank.nl, dit resulteerde in vele telefoontjes van werving- en selectiebureaus. Een concrete vacature bleef echter uit, maar ik vroeg overal mijn gegevens in portefeuille te houden. Van de meeste bureaus hoorde ik daarna niets meer. In tegenstelling tot Technalion. Een concrete vacature was niet beschikbaar, maar om de 2 weken was er contact met Jeffrey Trubendorffer van Technalion. Dit contact kenmerkte zich door een open houding, intensief maar niet opdringerig.

Na 3 maanden kwam er een vacature bij GE-Energy in Rheden in beeld. Technalion heeft het traject van bemiddeling op zich genomen en zo werden de afspraken geregeld. Er zijn een 3 tal gesprekken gevoerd. Het vooronderzoek was goed, want zowel het bedrijf als ikzelf waren direct enthousiast. Uiteindelijk ben ik in dienst bij GE-energy getreden en heb het goed naar mijn zin.

Als er een minpunt valt op te merken is dat Technalion te veel ontzorgd heeft, hierdoor is uiteindelijk de onderhandeling m.b.t. de arbeidsvoorwaarden niet rechtstreeks met GE-Energy gevoerd, wat voor onduidelijkheid heeft gezorgd.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial