menu

Ruben Siebrand

Sales

Sinds Juni 2017 werk ik via Technalion. Mijn CV is commercieel en heb eigenlijk altijd aan de sales kant gewerkt. Ik ben met Technalion in contact gekomen nadat ik had aangegeven dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging.
Na een kennismakinggesprek kwam er eigenlijk meteen een vacature uit die op dat moment bij naadloos aansloot op mijn behoefte. Door een gezinsuitbreiding was er niet de behoefte voor een (inter)nationale sales functie en heb ik mogen solliciteren op een Inside sales supportspecialist functie bij een internationale speler in measurement and controls. In deze functie werk ik samen met het team in Hongarije en de sales in de Benelux. In de functie zelf heb ik kunnen groeien op technisch vlak en de sales op een wat lager pitje kunnen zetten waardoor ik ook thuis genoeg aandacht kon geven.
Dit is feilloos geanalyseerd op dat moment. Hiernaast heb ik Technalion als betrouwbare partner mogen ervaren binnen de herstructurering van de organisatie van mijn huidige werkgever. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik me zorgen hoefde te maken. Samen met Technalion nu verder aan het kijken naar de mogelijkheden om weer terug de sales in te gaan.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial