menu

Wim Fokker

Projectleider

Ik ben Wim Fokker, ben opgeleid als constructeur in de fijnmechanische techniek en later doorgegroeid naar projectleider WTB.

Via Linked-In ben ik in contact gekomen met Technalion. In mijn profiel had ik aangegeven dat ik werkzoekend was en Technalion heeft vervolgens het contact gezocht. In eerste instantie heb ik aangegeven dat ik een aantal mogelijkheden had bij verschillende bedrijven en even geen behoefte had aan nog meer mogelijkheden.

Nadat een paar mogelijkheden wegvielen hebben we opnieuw contact gehad en kon ik op gesprek als projectleider bij een ingenieursbureau. Later ben ik bij dit ingenieursbureau voor een half jaar gedetacheerd geweest via Technalion en vervolgens daar in dienst gegaan.

Technalion heeft een zeer prettige persoonlijke aanpak en met regelmaat heeft Technalion tijdens de detacheringsperiode contact met mij gezocht om door te nemen hoe de werkzaamheden en het bedrijf mij bevielen. Tussentijds hebben we een gesprek gehouden met de opdrachtgever om de afgelopen periode te evalueren. Technalion voert de gesprekken op basis van gelijkwaardigheid, dus zonder dat ik mij voelde als iemand die gedetacheerd wordt waar zoveel mogelijk facturabele uren gemaakt moesten worden. Er wordt door Technalion meegedacht over welke werkzaamheden passend zijn en welk leertraject bij mij past.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial