menu

Over Ons

Technalion is een full-service personele dienstverlener binnen de techniek, waar begrippen als transparante dienstverlening, no-nonsense mentaliteit, persoonlijke aandacht en creatief meedenken met zowel professional als klant centraal staan. Technalion opereert vanuit Zetten en bedient bedrijven en overheidsorganisaties in heel Nederland.

Technalion kent vier vormen van dienstverlening: (project)detacheringdeta-vastconstructiesexecutive search en traineeships.

Benieuwd naar de ontwikkelingen binnen Technalion? Kijk op onze social-mediapagina’s.

Werkwijze

Onze werkwijze is als volgt:

  • De ervaren Technalion consultant inventariseert de functie of het project. Op basis van de door u verstrekte informatie en wensen gaan we aan de slag.
  • Technalion zoekt binnen het uitgebreide netwerk en de hoogwaardige database en verzorgd eventuele aanvullende werving.
  • Geschikte kandidaten op papier worden, indien dit nog niet gebeurd is, uitgenodigd en op basis van de STAR-methode op hardskills en competenties bevraagd. Wij doen altijd een referentie-onderzoek en kunnen kandidaten indien gewenst testen.
  • Kandidaten die door de selectie zijn gekomen, stellen wij voor aan de hand van het CV en een uitgebreide profielschets. De kandidaat nemen wij telefonisch met u door.
  • U spreekt de kandidaat één of meerdere malen en indien u het met ons eens bent dat de kandidaat geschikt is, kunt de kandidaat middels een deta-vastconstructie of projectdetachering inzetten.

Bent u op zoek naar gekwalificeerde professionals op het gebied van ICT, Industriële Automatisering, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek, of wilt u meer weten over onze aanpak? Onze consultants helpen u graag. Klikt u hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial